golf
sport.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Golf

 • Golfbaan landgoed bergvliet
  Verscholen in het weelderige Brabantse groen tussen Breda, Oosterhout, Teteringen en Terheijden, en slechts op een steenworp afstand van de A59 en A27 richting de Randstad, Zevenbergen en Tilburg, vindt u de prachtige accommodatie van Golfbaan Landgoed Bergvliet. Deze Oosterhoutse golfbaan, een jonge, energieke baan, staat vooral bekend om haar goede sfeer en het persoonlijke contact. En Bergvliet heeft uiteraard alles in huis heeft wat u van een modern golfpark mag verwachten. Zoals een 18 holes championship course, een 9 holes par 3 baan, uitgebreide oefenfaciliteiten en een golfshop. Natuurlijk beschikt Landgoed Bergvliet over een eigen golfschool. Hier wordt u professioneel begeleid met golfles, theorieles en uiteindelijk een examen om uw GVB (golfvaardigheidsbewijs) te halen. Op Landgoed Bergvliet zijn zowel een businessclub met 100 leden, als een golfclub gevestigd. Onze vereniging bestaat uit 700 enthousiaste leden die wekelijks het golfspel combineren met gezellige activiteiten in ons paviljoen! Bergvliet heeft verschillende abonnementen met scherpe tarieven! Wilt u een golf weekend, of een volledig verzorgde golfdag? Dan heeft Bergvliet passende golfarrangementen voor u! Naast een greenfee met een starttijd naar wens, ontvangt u koffie met gebak, een lunchpakket en een 3 gangen verrassingsdiner. Eventueel kunt u uw verblijf verlengen met een overnachting! Reserveer direct uw starttijd en kom golfen op onze prachtige golfbaan in Oosterhout / Breda. Geen golfer? Het restaurant en grand-cafť zijn voor iedereen toegankelijk. Voor uw lunch of diner kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Met een lekker weekmenu en seizoensgebonden gerechten weten onze koks iedereen te verrassen. Zoekt u een unieke trouwlocatie, feestlocatie voor uw verjaardag, jubileum, congres of bruiloft: ook dan kunt u terecht op Landgoed Bergvliet! Ons Koetshuis is een prachtige feestzaal die door iedereen af te huren is!
  http://www.landgoedbergvliet.nl
 • Golflesspanje
  leren golfen en gvb halen aan de spaanse costa\'s Elk weekend Golf cursus aan de Spaanse costa\'s Wij bieden een compleet golfcursus aanbod op diverse golf locaties en bieden aantrekkelijke golf arrangementen, bedrijfsclinics en vip-lessen. Maak ook kennis met de golfsport met ons aantrekkelijke cursus aanbod. Heeft u al een enige golfervaring? U kunt dan meedoen met onze Speedy en de 24 uur cursus, voor beginnende golfers is de Weekend en 3-Dagen cursus. Uw officiŽle Spaanse golfhandicap registratie. Na het volgen van onze cursus beschikt u over de benodigde Spaanse (EGA) handicap kaart waarmee u op alle golfbanen in Europa kunt spelen. Tijdens uw cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de regels en etiquette van het golfspel. En meteen uw Nederlandse GVB... Na het volgen van een golf cursus vragen wij meteen het GVB examen aan in Nederland en kunt u kosteloos een GVB cursus volgen in Nederland bij MijnGVB.nl. Wij staan garant voor een leerzame gezellige dag en wensen u alvast veel golfplezier!
  http://www.golflesspanje.nl
 • Golfreizen uk
  Golfreizen naar Groot BritanniŽ. Overtuig uzelf en boek direct online!
  http://www.travel4reasons.nl/golfreizen.php
 • Golftycoon
  online golfshop
  http://www.golftycoon.nl
 • Mijn golfvereniging
  lid worden bij de grootste landelijke online golfvereniging via ons kunt u deelnemen aan golftoernooien, gvb examen en u krijgt golf, greenfee en golfles kortingen
  http://www.mijngolfvereniging.nl
 • Mijn gvb
  Leren golfen en golfles bij Mijn GVB Bij Mijn GVB kunt u op een ontspannen manier snel leren golfen en uw Golfvaardigheidsbewijs halen. Onze ervaren Golf Pro\'s geven elk weekend Golfles bij u in de buurt op de beste locaties. Heeft u al golfervaring maar nog geen GVB dan kunt u direct GVB examen doen. Voor elk niveau bieden wij een passende cursus. Een compleet golfles aanbod met GVB garantie U krijgt in kleine groepjes persoonlijk theorie en praktijk golfles. Uw cursus is met GVB garantie inclusief GVB pas en theorie en praktijk examen Wij regelen alles voor u, na uw boeking ontvang u meteen uw regelboeken en de cursus informatie. Wij verzorgen ook uw aanvraag voor het GVB examen en theorie regel avonden. Meld u ook aan, Wij staan garant voor een leerzame gezellige dag! Selecteer uw cursus, of neem contact op voor meer informatie.
  http://www.mijngvb.nl
 • Mijngolfles
  golflessen bij mijn golfles
  http://www.mijngolfles.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Golf